XX - BRUN BYRÅ II.jpg

CONTEMPORARY ABSTRACT

GALLERY

THE LOVE STORY COLLECTION

A. INSTA - AX - bredare del - liggande.j
A. INSTA - AX - randig.jpg
A. INSTA - AX - bredare del.jpg
VARDAGSRUM - över består 5.jpg

CONTEMPORARY

ABSTRACT

LOVE TIE
ETERNITY
LOVE KNOT
LOVE ALWAYS
CHOSEN
LOVE TANGLE
LOVE QUEST
LOVE ALWAYS
LOVE SAYS YES
LOVE ALWAYS
LOVE BRAID
CHOSEN
Show More
XX - STORVÄGG - 6 logga v.jpg

LOVE STORY

KÄRLEKSTAVLOR

Mitt sätt att arbeta med bilder tar sin början i en vilja att berätta och inspirera. Det börjar alltid med ett foto, slutprodukten kan sedan som oftast ha tagit en helt annan form. Som denna serie av kärlekstavlor. Naturnära toner och jordiga nyanser insvepta i abstrakta former som samtidigt speglar betydelsen av något högst verkligt. Kärleken!

Det bästa i livet är kärleken. Just detta är betydelsen av ax enligt blomsterspråket. Det symbolspråk vi har tilldelat olika växter. Äppelblomman ger budskap om att hade jag tusen hjärtan skulle jag ge dem alla till dig. I min serie av kärlekstavlor, Love Story, är några motiv formade till kärleksknop, andra är länkade evighetsringar. Tittar man närmare syns det att formerna är dekorerade med just ax och äppelblom. Eviga kärleksknutar med varma budskap.

Genom att låta ett klassiskt symbolspråk vävas in i nutida abstrakta former och ge allt ett harmoniskt färghölje av naturtoner tänker jag att det går att bidra med bildval som gör väggar lite mer talande.  Med en serie kärlekstavlor hoppas jag att det går att inspirera till ett litet leende, en smula hopp och ge en varm påminnelse om vad som är viktigt.

Enkelsäng - med tavla.jpg

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

  • Black Instagram Icon